Üniversitemiz Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuçları_20.01.2021

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Soruşturma ele alma sınavlarında farklı bölgelerden çok sayıda aday ve sınav görevlisi üniversitemize gelecek olup sınav uygulamalı kapalı alanda kalacak kalacak. Bu sınav görevlilerinin sınav görevlilerinin COVİD-19 sağlamak sağlığını korumak için Rektörlüğümüzce gerekli tedbirler alınmıştır.

Pandemi nedeni ile alınacak tedbirler kapsamında COVİD-19 hastası olanlar ile temaslıları ayrı salonlarda sınava alınacaklardır.

Rektörlüğümüzce tekliflere ilave olarak adaylarında sınav öncesi, sınav süresince ve sınav sonrasında kurallara uyması ve bulaşma riskine karşı kişisel tedbirlerini alması adayların ve görevlilerin büyük önem arz etmektedir.

Bu bağlamda;

- Bütün adayların kampüse girişlerinden itibaren sınavdan önce, sınav sınav ve sonrasında maske takmaları zorunludur. Adayların yanlarında yedek maske bulundurmaları önerilmektedir.

- Covid-19 hastaları ve temaslılarının ayrı salonlarda sınava alınabilmesi için bu durumlarını gösterir belgeleri belgeleri belgeleri önceden ilgili birimlere iletmeleri talep. Bu adayların ikametlerinden kampüs alacak gelinceye kadar tedbirleri alma sorumlulukları kendilerindedir. Kampüs girişinde bu durumlarını güvenliğe bildirmeleri ve kontrollü olarak sınav salonuna geçmeleri gerekmektedir.

- Sınava katılacak olan tüm adaylar, sınavın yapılacağı kampüs ve / veya binaya alınırken HES kodu sorgulamaları yapılarak alınacaktır. Bu yüzden herhangi bir aksaklık gelmemesi için adayların önceden HES kodunu almaları ve sorgulama yapacaklarını bildirmeleri, bu yüzden eksik olduğunu iddia ediyor. HES kodu “SÜRESİZ” seçeneği ile alınmalıdır.

- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı olan, COVİD-19 hastaları veya son 14 gündeki COVİD-19 vakası ile teması olan adaylarımız sınav girişinde görevlilere bilgi vermelidir. Bu adayların tıbbi maske takmaları ve ek olarak yüz koruyucu da kullanmaları zorunludur.

- Kampüs girişinden itibaren sınav salonuna giriş ve çıkışlarda sosyal mesafenin korunmasına, bilim kurulu ve bakanlığın tavsiye olduğu kurallara kurallara uyulmasına dikkat edilmesine dikkat edilmemiştir.

- COVİD-19 temasla bulaşabileceğinden boyalı kurşun ve tükenmez kalem, silgi, kalemtıraş vb. kullanmalıdır. Sınav sırasında adaylar ve sınav görevlileri arasında kalem, silgi vb. alışverişi yapılmamalıdır. Sınav evrakını imzalamak için temalar alınacak kalem kullanmalıdır.

Sınavın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için bilgi yer hususlara riayet eder, sınavında başarılar dileriz.

20066 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi ABD Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

20067 Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği ABD Arastirma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucları

20068 Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği ABD Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

20069 İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi ABD Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucları