Üniversitemiz Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları_08.10.2021

21032 Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Böl.Beşeri ve İktisadi Coğr. Araştırma Görevlisi Sınav Sonucu

21033 Bingöl Sosyal Bilimler MYO Özel Güvenlik ve Koruma Pr. Öğr.Gör.Sınav Sonucu

21034 Sağlık Hizmetleri MYO Odyometri Pr. Öğr.Gör.Sınav Sonucu

İLK ATAMADA ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN İSTENİLEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi(Lisans, Yüksek Lisans, Doktora )(Noter Onaylı veya diplomaların fotokopileri ile birlikte E-Devlet üzerinden alınmış güncel ve karekodlu mezuniyet belgeleri de kabul edilecektir.)
2- Mezuniyet Transkriptleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) (Aslı veya mezun olunan üniversiteden onaylı veya noter onaylı)
3-  ALES Belgesi
4- Yabancı Dil Belgesi
5- Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)(E-Devlet üzerinden alınmış güncel ve karekodlu belge)(Askerliğini yapmış olanlar için ayrıca terhis belgesinin fotokopisi)
6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
7- Fotoğraf (6 Adet)
8- İyi Hal Belgesi (Sabıka Kaydı)(E-Devlet üzerinden alınmış güncel ve karekodlu belge)
9- Yerleşim Yeri (İkametgah) Belgesi (E-devlet üzerinden alınmış)
10- Hizmet Belgesi (Daha önce kamu hizmetinde bulunmuş olanlar için)
11- Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)
12- Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenci Belgesi (E-Devlet üzerinden alınmış güncel ve karekodlu belge)
13- Lise veya Orta Okulda Hazırlık Sınıfı okuduğuda dair belge (Varsa)
ÖNEMLİ NOT : Atanmaya hak kazanan adaylar istenilen belgeleri en geç 22.10.2021 tarihine kadar Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı  Selahaddin-i Eyyubi Mah. Üniversite Caddesi No:1 Merkez/BİNGÖL posta adresine göndermeleri gerekmektedir. İstenilen belgeler belirtilen süre içerisinde Rektörlüğümüze ulaşmadığı takdirde atama işlemleri yapılmayacaktır. Süresi içerisinde ulaşmayan belgelerden dolayı sorumluluk adaylara aittir.