Üniversitemiz Sürekli İşçi (Güvenlik) Alım İlanına Başvuran Adayların İsim Listesi

* İŞKUR tarafından kura çekimi yapılmak üzere, Üniversitemize gönderilen aşağıda ilan edilen listelerde  isimleri  yer alan başvuru sahipleri arasından 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat 11.00'de Üniversitemiz Prof.Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda ilan edilen açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve 4 (dört) katı kadar yedek aday, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

* COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle kuranın yapılacağı salona kura işleminde görevli personel haricinde herhangi bir aday alınmayacaktır. Noter kurası Üniversitemiz sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır.

Kadın Sürekli İşçi (Güvenlik) Alım İlanına Başvuran Adayların Listesi

Erkek Sürekli İşçi (Güvenlik) Alım İlanına Başvuran Adayların Listesi